Перформансот на Мете Јанакиевски на ЦИВИЛ Фест

Мете Јанакиевски е артист – пантомимичар од продукцијата Театроск од Скопје. Пантомимискиот настап на Мете за време на ЦИВИЛ ФЕСТ пред се’ е акт на граѓански активизам, грижа за подобро утре, а најмногу од се’ зрелост за подобро општеството и, се разбира насоки за подобро утре за сите нас.

(Visited 1216 times, 9 visits today)

You might be interested in