Uncategorized3 Videos

Фиданоски: Крв, пот и солзи се потребни во одбрана на слободата

Новинарот Зоран Фиданоски, во интервјуот за ЦИВИЛ Медиа, изјави дека слободата на изразување е фундамент на едно општество без кое немаме слободни граѓани. Биљана Јордановска Камера: Дехран Муратов Монтажа: Eрмин Климента www.civilmedia.mk www.civil.org.mk www.drejt.mk