Хуманитарниот и еколошкиот аспект на #ЕлкаМК

Твитер заедницата традиционално од 2011 година креира елка од пластични шишиња за подигање на свеста кај луѓето од потребата за рециклирање. Самиот настан има и хуманитарен аспект.

(Visited 774 times, 1 visits today)

You might be interested in