Наумов: Новинарството никогаш нема да изумре!

Столе Наумов, новинар со долгогодишно искуство и поранешен член на Советот за Радиодифузија во интервју за ЦИВИЛ Медиа, говори за состојбите со новинарството во Македонија, проблемите и предизвиците со кои се соочуваат новинарите и медиумите. Маја Ивановска Камера: Дехран Муратов Монтажа: Ермин Климента