Героски: Најдобриот начин да ја поддржиме слободата на изразување е да ја практицираме секојневно.

Бранко Героски, уредник на дневниот весник Слободен печат и порталот Плусинфо во интервју за ЦИВИЛ Медиа зборува за слободата на изразувањето, медиумските слободи и активизмот.

Branko Geroski, editor of the daily newspaper Sloboden pečat and the portal Plusinfo, in an interview with CIVIL Media talks about freedom of expression, media freedoms and activism.

(Visited 231 times, 1 visits today)

You might be interested in