Герасимовски: Секој граѓанин треба да даде свој придонес за средување на состојбите во државата

Во јавноста се создаде впечаток дека токму вкрстувањето на податоците е една од причините за хаосот во Избирачкиот список. Дури и Државната изборна комисија неколкупати до сега нагласи дека соработката и ажурирањето на податоците во МВР не е на највисоко ниво? Најавивте дека се планира вкрстување на податоците и на претстојниот попис. Постои ли можност на пописот да ни се случи истото што ни се случи и со Избирачкиот список, во однос на резултатите?

(Visited 370 times, 1 visits today)

You might be interested in