Фиданоски: Крв, пот и солзи се потребни во одбрана на слободата

Новинарот Зоран Фиданоски, во интервјуот за ЦИВИЛ Медиа, изјави дека слободата на изразување е фундамент на едно општество без кое немаме слободни граѓани.

Биљана Јордановска
Камера: Дехран Муратов
Монтажа: Eрмин Климента

www.civilmedia.mk

www.civil.org.mk

www.drejt.mk

(Visited 186 times, 1 visits today)

You might be interested in