Василевска: Огромни се штетите по слободата на медиумите

Ана Василевска, новинарка, говори за штетите нанесени на медиумите и слободата на изразувањето, за подобните и неподобните медиуми и новинари и за односот на властите.

Маја Ивановска
Камера: Дехран Муратов
Монтажа: Ермин Климента

(Visited 516 times, 1 visits today)

You might be interested in