Наумов: Новинарството никогаш нема да изумре!

Столе Наумов, новинар со долгогодишно искуство и поранешен член на Советот за Радиодифузија во интервју за ЦИВИЛ Медиа, говори за состојбите со новинарството во Македонија, проблемите и предизвиците со кои се соочуваат новинарите и медиумите.

Маја Ивановска

Камера: Дехран Муратов

Монтажа: Ермин Климента

(Visited 187 times, 1 visits today)

You might be interested in