Тевчев: Државата да ги тргне рацете од медиумите!

Владимир Тевчев, долгогодишен новинар во интервју за ЦИВИЛ Медиа, зборува за слободата на изразување, за новинарството како професија, „забранетите“ теми и центрите на моќ кои се обидуваат да ги замолчат новинарите.

Маја Ивановска
Камера: Дехран Муратов
Монтажа: Ермин Климента

(Visited 273 times, 1 visits today)

You might be interested in