ЦИВИЛ и Општина „Гази Баба“ потпишаа Меморандум за соработка против насилниот екстремизам

ЦИВИЛ – Центар за слобода и Општина Гази Баба денеска потпишаа Меморандум за соработка против насилниот екстремизам. Меморандумот го потпишаа Џабир Дерала, во име на ЦИВИЛ и градоначлникот на Општина Гази Баба, Борче Георгиевски.

(Visited 40 times, 1 visits today)

You might be interested in