Најчевска: Заради коруптивното однесување го дишеме овој воздух!

Професорката Мирјана Најчевска, на конференцијата „За општество ослободено од корупција“ во организација на ЦИВИЛ потенцираше дека нема да зборува за Законот, ниту за стариот, ниту за новиот, затоа што сè уште смета дека треба да има мораториум на промените на законите.

(Visited 90 times, 1 visits today)

You might be interested in