Герасимовски: Активностите за регистрирање и евиденција на граѓаните мора да се вршат секојдневно

Во последниот од серијата разговори со Дончо Герасимовски, поранешен директор на Државниот завод за статистика и експерт за демографија и попис, зборуваме за неговите препораки до надлежните институции за спроведување на пописот во 2020 година.

(Visited 81 times, 1 visits today)

You might be interested in