Заев: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај!

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев на Конференцијата „За општество ослободено од корупција“ во организација на Цивил и Зелена Лупа зборуваше за определбата на Владата за транспарентно креирање на политиките преку заеднички дијалог со сите општествени чинители.

(Visited 41 times, 1 visits today)

You might be interested in