Муслиу за сведочењето на Нинџа и инсталирањето камери во неговиот дом

Алберт Муслиу, политички аналитичар, за сведочењето на Александар Василевски – Нинџа, обвинет во судскиот процес за обидот за државен удар на 27 април 2017 година. Според сведочењето на Нинџа кој бил дел од структурите на ДБК за време на владеењето на Груевски, оваа безбедносна агенција инсталирала камери во домот на Муслиу, спротивно на законските прописи.

(Visited 140 times, 1 visits today)

You might be interested in